Sofie - Legg meg til som venn!

Milde majones...

Hei..jeg vet jeg ikke har blogget på liksom...flere dager.. men jeg har vært utrolig opptatt! Så sorry for det! Jeg har overnattet hos Mina. Vi har hatt det utrolig gøy. Vi har vært ute, sett på film, spilt sims (jeg har sett på, og spilt på hennes Nintendo 3Ds (tror jeg det het), og har spilt nintendogs, MED KATTER OG!... og The sims castaway. (elns) jeg ble hekta på det...så...hehe), vært på pcen, og jeg sov der i to netter. Og...emm... ja, vi var oppe til...klokken 7! Haha.

Har vel ikke mer å skrive, så..da snakkes vi! Hadebraa.

 

~ Sofie

 

- Har du gjort noe spessielt igår og idag?

 

Har ingen bilder å legge ut idag, siden min pc er ØDELAGT! -.-'' og jeg låner mamma'siin. Og søstra min sin, for å spille noe morsomt cx

 

 

Ups.

Heeei...jeg vet at jeg ikke har blogget siden da jeg sa jeg skulle blogge den ettermiddagen..da...jegsadet, men jeg fikk rett og slett ikke tid. Så...sorry for det. 

 

Idag har jeg faktisk ikke gjort noe som helst.. så, jeg har vel ikke noe å blogge om akkurat nå, men imorgen, om det blir fint vær, skal vi kanskje til storforsen (i dalselv, where i live). Så...kanskje jeg kommer med bilder i det innlegget.

 

 

~ Sofie 

Huff

Hei, idag vet jeg egentlig ikke hva jeg skal gjøre, men det er egentlig EN ting jeg vet... - jeg skal kjede meg! Vi får se om jeg finner på noe senere idag, så kommer det et innlegg i kveld, eller midt på dagen. eller no'sånt. Så bare skjekk ofte  ♥ 

 

 

~ Sofie 

I'M BAAAACK!

Haha, ja..jeg er tilbake fra hytten og jeg koste meg kjempemye, badet, fisket, kjørte båt, spilte kubb (kub, elns) og mye mere! Vanskelig å ramse opp alt jeg har gjort i helgen! Kubb er et spill der man har en konge i midten og man har fem kubber og tre pinner for å kaste dem ned, kongen i midten og to lag. Fem kubber på hver sin side. Og om man treffer kongen uten at du har kastet ned din motspiller's kubber, taper du. Men når du har gjort det - ja, så skal du treffe kongen. Som forresten Tobias aldri klarer og treffe, selv om den er en meter unna...lol. Han bruker nesten 7 forsøk på det.. cx Uansett, jeg har ikke gjort noe særlig mere enn det, så jeg har vel ikke så mye å skrive mere nå, men jeg håper du har koset deg i helga! :)

 

Koste du deg i helgen da? o.o Kommenter.Marie på dåpsdagen, hun er litt over to år nå! :) 

 

 

~ Sofie 


Heisann! Jeg heter Sofie, er 13 år og kommer fra Mo i Rana. Håper du vil lese bloggen :-)

+Legg meg til som venn

hits