Sofie - Legg meg til som venn!

da stikker jeg!

Joda, da drar jeg straks på hytta! Jeg tenkte jeg skulle legge et bilde som jeg lagde bare sånn, helt plutselig da jeg var på besøk hos Ranja. 

Nettopp stått opp!

Dette er lillesøstra mi! Marie♥

Hei! Jeg har nettopp stått opp, og skal snart pakke til hytteturen! Gleder meg, jeg håper det blir varmt da. Haha♥ Det var vel egentlig det jeg skulle skrive? ._. 

 

~ Sofie 

Sanger jeg liker utrolig godt

Gotye ? Somebody That I Used To Know

Flo Rida ? Whistle

  Maroon 5 ? Payphone

  Muse ? Uprising

  The Wanted ? Glad You Came

 

 

Dette er noen av sangene jeg liker utrolig godt! : ) Skriv hvilken sanger du liker best! Kommenter! 

 

Hytten imorgen!

Jeg kommer til å være på hytten i morgen, og resten av helgen, så det blir ingen blogging! Kommer sikkert til å blogge et lite innlegg imorgen før jeg drar. Men jeg vet nesten allerede hva vi kommer til å gjøre på hytten!

Foreksempel: Grille, kose oss med potetgull, eller sjokolade, være ute med båten, fiske litt, jeg og Tobias (stebroren min) kommer sikkert til å spikke og mye mere.

Forrige gang jeg var på hytten, som forresten er i Leirfjorden, så spikket vi, og em..haha, dette høres teit ut, iknow. Men jeg lagde en sykt dårlig etterligning av en klubbe, og en gjellekniv. FOR FISKER! haha. Gjellekniven passet perfekt for å drepe fisken kjapt. Og klubba for å slå den i hodet..stakkar. Og Tobias...haha.. han lagde supre kopier av smørkniver. Vi var alene på hytta da, med pappa og Hanne (moren til Tobias), så lagde vi oss en liten ovn, der det er litt strand, bare en liten flekk..rett ved vannet, ovnen funka fint, vi stekte faktisk biff på den, og det var godt..cx Også..ehh...om kvelden hadde det kommet mye vann til ovnen...og jeg hadde glemt gjellekniven min der...SÅ DEN BLE TATT MED VANNET, buhu. Da ble jeg lei meg, sier vi...men seriøst. Den var jo kul.

 

Jeg vet dette skulle bli et lite innlegg..men det ble visst ikke det..haha.

 

 

 

 

~ Sofie 

Øm...

Heei, igjen. Lurte egentlig bare på hvordan man får videogreier fra youtube til bloggen? om du vet det, vær snill å svare meg på det!♥Heihei!

Heisann! Jeg har laget meg en helt ny blogg, og denne gange skal jeg LOVE å blogge♥ Jeg håper bare noen vil lese bloggen, jeg skal si det til noen av vennene mine. Så da håper jeg at de vil lese 

 

Himmelen er blå, men det er litt skyer, men jaja, sikkert litt varmt, jeg vet ikke helt. For jeg har ikke vært så mye ute idag. Nå sitter jeg hos faren min, som bor i byen og koser meg. Vi har hatt besøk av tanten min, som har hatt med seg de ungene hun er støttekontakt for. Den ene ungen heter Henning. Og den andre, som er like gammel som meg, heter Aleksander. Henning er 8 år. Vi har spist pizza, men salat...wtf....? Jeg bruker ikke å ha salat med pizzaen men det var godt!

 

Og ja, er det noen som kan hjelpe meg, eller finne et design jeg kan bruke, siden jeg ikke er flink med dette så er det vanskelig...

Jeg har ingen bilder på lager, så....eller...hm. Jeg har nok noen bilder, men de vil ikke ha noen sammenheng med teksten.

 

 

 

koskoskos fra Sofie♥ 


Heisann! Jeg heter Sofie, er 13 år og kommer fra Mo i Rana. Håper du vil lese bloggen :-)

+Legg meg til som venn

ARKIV

hits