Hytten imorgen! (Sofie)

Hytten imorgen!

Jeg kommer til å være på hytten i morgen, og resten av helgen, så det blir ingen blogging! Kommer sikkert til å blogge et lite innlegg imorgen før jeg drar. Men jeg vet nesten allerede hva vi kommer til å gjøre på hytten!

Foreksempel: Grille, kose oss med potetgull, eller sjokolade, være ute med båten, fiske litt, jeg og Tobias (stebroren min) kommer sikkert til å spikke og mye mere.

Forrige gang jeg var på hytten, som forresten er i Leirfjorden, så spikket vi, og em..haha, dette høres teit ut, iknow. Men jeg lagde en sykt dårlig etterligning av en klubbe, og en gjellekniv. FOR FISKER! haha. Gjellekniven passet perfekt for å drepe fisken kjapt. Og klubba for å slå den i hodet..stakkar. Og Tobias...haha.. han lagde supre kopier av smørkniver. Vi var alene på hytta da, med pappa og Hanne (moren til Tobias), så lagde vi oss en liten ovn, der det er litt strand, bare en liten flekk..rett ved vannet, ovnen funka fint, vi stekte faktisk biff på den, og det var godt..cx Også..ehh...om kvelden hadde det kommet mye vann til ovnen...og jeg hadde glemt gjellekniven min der...SÅ DEN BLE TATT MED VANNET, buhu. Da ble jeg lei meg, sier vi...men seriøst. Den var jo kul.

 

Jeg vet dette skulle bli et lite innlegg..men det ble visst ikke det..haha.

 

 

 

 

~ Sofie 


  0 kommentarer i "Hytten imorgen!"

Skriv en kommentar


Heisann! Jeg heter Sofie, er 13 år og kommer fra Mo i Rana. Håper du vil lese bloggen :-)

+Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

DESIGN BY

m i s s i n d e c i s i v e
hits